Quiénes somos | Qui som

CAT.

EKóS KÍNESIS és una associació on es desenvolupen activitats sobre el mediambient, l’ecología , la protecció de la fauna, creació-art i la practica i ensenyança del Yoga.

EKóS KÍNESIS té dos espais on desenvolupa dites activitats, un espai és a Vilafranca del Penedès (en restauració) al mateix centre de la ciutat Rambla Nostra Sra. Allí si portaran presentacions de llibres , parlaments, trobades, estades per la creació artística, i pràctiques de Yoga .

L’altre espai és a la natura a pocs kilòmetres del poble de Graus (Huesca), Volem reactivar agricultura biològica, repoblació forestal , protecció de la fauna, estades per la creació (literària + altres arts) també la pràctica de Yoga i trobades per aprofundir en la Bio-construcció i l’ús de les energies renovables, dins un àmbit que camina cap a l’autonomia de l’espai rural.

EKóS KÍNESIS és una associació sense àmbit de lucre, on les persones realitzen col·laboracions per a poder portar a terme les activitats que es decideixen anar avançant, alhora també es contemplen activitats paral·leles que representin un suport a l’economia pels dos llocs, per a poder mantenir les activitats que s’hi volen dur a terme.

Tot just estem començant , s’han pogut comprar els espais, començar restaurar les construccions i fer estudis sobre les possibilitats existents, a poc a poc, deixant fluir però alhora treballant, anem construint uns llocs per una nova forma de pensar, d’estimar, de realitzar accions, sempre amb el respecte i l’amor que els temps nous demanen, si volem una societat més justa, equilibrada i harmoniosa./

CAST,

EKóS KíNESIS és una asociación donde se desarrollan actividades sobre medioambiente, ecología, la protección de la fauna, creación-arte y la práctica y enseñanza del Yoga.

EKóS KÍNESIS tiene dos espacios donde desarrollar dichas actividades; un espacio se encuentra en Vilafranca del Penedés (restaurandose) en el mismo centro de la ciudad(Rambla nostra Sra.). Allí se llevarán a cabo presentaciones de libros, parlamentos, encuentros, estancias para la creación artística y practicas de Yoga.

El otro espacio se encuentra en plena naturaleza, a pocos kilómetros del pueblo Graus (Huesca). Queremos reactivar agricultura biológica, repoblación forestal, protección de la fauna, estancias para la creación literaria y otras artes, también la practica de Yoga, y encuentros para profundizar en la Bio-construcción, el uso de las energías renovables, todo dentro de la misma dirección que anda hacia la autonomía y equilibrio del espacio Rural.

EKóS KÍNESIS és una asociación sin ánimo de lucro, donde las personas realizan colaboraciones para poder llevar a cabo las actividades deseadas, al mismo tiempo se contemplan actividades paralelas que representen una ayuda, un soporte económico para los dos espacios (medio rural y medio urbano), para poder , así, mantener estas actividades que se quieren desarrollar.

Estamos en el punto de partida; hemos podido adquirir los dos espacios, empezando a restaurar parte de ellos, hacer estudios sobre sus posibilidades, despacio, paso a paso, dejando que todo fluya, pero al mismo tiempo trabajando vamos construyendo lugares para una nueva forma de pensar, de amar , de hacer, y de realizar acciones, siempre con el respeto y el amor que los tiempos actuales nos piden, si queremos una sociedad más justa, equilibrada y en armonía.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s